contactb2b@carre.be +32 468 26 20 00
Offerte
Offerte
BMW Mercedes

ALLE FACILITEITEN
 DIE WIJ BIEDEN

Wij gaan altijd voor het beste. Echt alles klopt. Dat merk je meteen. Wij verrassen door verwachtingen te overtreffen. Wij willen avontuur. Wij creëren onze eigen paden. Zetten de nieuwe standaard. En dan zijn wij al weer verder. Bekijk wat wij als full service locatie voor jullie kunnen betekenen.

TOP-NOTCH TECHNOLOGIE 

Wij nemen onze bezoekers mee in het beste wat er te krijgen is. We werken met leasing contracten en per kwartaal krijgen we van onze AV partner de nieuwste materialen.

U kan voor uw event gebruik maken van onze uitgebreide en professionele installatie en/of u kan bij aanvullen met onze preferred partners of uw eigen leverancier. Daar bent u volledig vrij in!

Lees verder

FULL SERVICE 

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full-service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen.

Lees verder

CATERING VAN TOPNIVEAU

Passie voor food, passie voor events! Het team gaat graag samen met jullie aan de keukentafel zitten om jullie wensen en smaken te bespreken om daarna een uitgebreid catering voorstel te maken passend bij het event.

Lees verder

BEREIKBAARHEID EN PARKING

Een aantrekkelijke ligging aan ’t Eilandje in Antwerpen, een veelbelovende Antwerpse uithoek. Ook is onze venue even makkelijk bereikbaar via de ne E19 afrit Merksem.

In de onmiddellijke omgeving is er meer dan voldoende parkeergelegenheid.

D.m.w. aanrijden, parkeren en dadelijk kunnen genieten van uw eerste glaasje!

Toch liever openbaar vervoer? Geen probleem! Tram en bus zijn op wandelafstand beschikbaar: tram en bus.

Lees verder

PERSOONLIJKE AANPAK

Ik nodig iedereen uit zich te verwonderen bij onze locatie CARRÉ b2b. Onze veelzijdige venue, biedt ontelbaar veel opties voor zakelijke events. Kom gewoon een keer kijken, dan leid ik je rond. Ik weet zeker dat je met inspiratie naar huis gaat!”

― Dorien De Kort, Event planner CARRÉ b2b

Neem contact op