WIE IS CARRÉ b2b?


Met jarenlange ervaring in de eventsector staan we ter uw beschikking om uw evenement te begeleiden tot in de kleinste details, en dit van A tot Z! Bovendien heeft u steeds dezelfde contactpersoon om uw zorgen uit handen te nemen van alle organisatorische beslommeringen. Samen met u worden het verloop van uw evenement en uw extra wensen besproken. Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak waarborgen wij u een vlotte samenwerking… Tailormade!

NEEM CONTACT OP

SERVICE & ACCOMMODATIE VAN A TOT Z


Opteren voor CARRÉ b2b betekent kiezen voor een totaalservice, dé waarborg voor een geslaagd event. De moduleerbare venue van CARRÉ b2b is volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie. Inzake catering, stellen wij u graag onze eigen interne partner voor. Vraag ons alvast vrijblijvend meer info over onze catering partner! Het staat u evenwel vrij om uw eigen cateraar in te schakelen, mits een uitkoop.

BEKIJK ONZE LOCATIES

ONTDEK HET TEAM VAN JETSET EVENTS

Jimmy Faes

Founder Jetset Events
Co-Founder DNA Meetings

Dorien de kort

Senior Event Manager

Aaron Andersen

Operational Manager

Debbie De Jaegher

Business Development Jetset Events
Co-Founder DNA Meetings

Matthijs Bouwmeester

Event Coördinator - Planning

Lenn Lion

Event Coördinator

Alexia van Dyck

Event Coördinator

Shelly Maes

Event Coördinator

Laura Mertens

Event Coördinator - Operations

Klaudia Faes

Administration

Basil

Stress Reducer

Een super bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom zeker eens langs!

carreb2b.be

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events. Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget.

jetsetevents.be