WIE IS CARRÉ b2b?


Met jarenlange ervaring in de eventsector staan we ter uw beschikking om uw evenement te begeleiden tot in de kleinste details, en dit van A tot Z! Bovendien heeft u steeds dezelfde contactpersoon om uw zorgen uit handen te nemen van alle organisatorische beslommeringen. Samen met u worden het verloop van uw evenement en uw extra wensen besproken. Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak waarborgen wij u een vlotte samenwerking… Tailormade!

NEEM CONTACT OP

SERVICE & ACCOMMODATIE VAN A TOT Z


Opteren voor CARRÉ b2b betekent kiezen voor een totaalservice, dé waarborg voor een geslaagd event. De moduleerbare venue van CARRÉ b2b is volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie. Inzake catering, stellen wij u graag onze eigen interne partner voor. Vraag ons alvast vrijblijvend meer info over onze catering partner! Het staat u evenwel vrij om uw eigen cateraar in te schakelen, mits een uitkoop.

BEKIJK ONZE LOCATIES

ONTDEK HET TEAM VAN JETSET EVENTS

JSE group is een belangrijke speler binnen de Belgische evenementensector. De kracht van de groep situeert zich vooral in het feit dat zij de verschillende niches onder één structuur bundelen. Voor elke activiteit hebben zij ervaren spelers die elk op hun beurt sterk zijn in hun bepaalde niche… Leg deze puzzelstukjes samen en je zal onmiddellijk voelen dat dit de sterkte van de structuur vormt.

jsegroup.be

Een super bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom zeker eens langs!

carreb2b.be

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events. Jetset Events organiseert spraakmakende events binnen het vooropgestelde budget.

jetsetevents.be

Catering met enthousiasme en liefde gemaakt, dat merk je. Eventus Catering zorgt met veel passie voor de bereiding van de lekkerste hapjes, walking en seated diners, … op uw evenement.

eventuscatering.be