contactb2b@carre.be +32 468 26 20 00
Offerte
Offerte

WIE IS CARRÉ b2b?

Met jarenlange ervaring in de eventsector staan we ter uw beschikking om uw evenement te begeleiden tot in de kleinste details, en dit van A tot Z! Bovendien heeft u steeds dezelfde contactpersoon om uw zorgen uit handen te nemen van alle organisatorische beslommeringen. Samen met u worden het verloop van uw evenement en uw extra wensen besproken. Dankzij onze professionele en klantgerichte aanpak waarborgen wij u een vlotte samenwerking… Tailormade!

Neem contact op

SERVICE & ACCOMODATIE VAN A TOT Z

Opteren voor CARRÉ b2b betekent kiezen voor een totaalservice, dé waarborg voor een geslaagd event. De moduleerbare venue van CARRÉ b2b is volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie. Inzake catering, stellen wij u graag onze eigen interne partner voor. Vraag ons alvast vrijblijvend meer info over onze catering partner! Het staat u evenwel vrij om uw eigen cateraar in te schakelen, mits een uitkoop.

Neem contact op

Ontdek het team van Carré B2B

Jimmy Faes

Managing Partner / Sales

Renaud Mathy

Event Coördinator

Dorien De Kort

Marketing & Event Planner

Jan Kuyl

Operational Manager & Event Coördinator

Julie Goyvaerts

Office Manager / Sales

Aaron Andersen

Event Coördinator

Mo El Mesaudi

Event Planner

Claudia Gestels

Finance

Mark Adriaenssens

Executive Chef Events

Samed Shullani

Sous-chef

Basil & Juliette

Creative Directors

Om een goed aanbod en vlotte samenwerking voor al uw evenementen te garanderen is Inventus Group uw ideale partner. Inventus Group is een overkoepelende organisatie die huis houdt voor evenementenorganisatie, -locaties en -catering. Zo kunnen wij u één enkele offerte en één contactpersoon aanbieden voor de gehele organisatie

Catering met enthousiasme en liefde gemaakt, dat merk je. Eventus Catering zorgt met veel passie voor de bereiding van de lekkerste hapjes, walking en seated diners, … op uw evenement.

www.eventuscatering.be

Een bijzondere eventlocatie tussen Antwerpen en Brussel. Voor unieke events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, kom langs!

www.carreb2b.be

Voor de professionele organisatie van uw privé en business events kan u steeds terecht bij Jetset Events.

www.jetsetevents.be

Een evenementenlocatie met 5 zalen, centraal gelegen in Antwerpen inclusief gratis parkeerplaats. Kortom de ideale locatie voor de organisatie van uw evenementen voor zo’n 75 tot 1250 personen.

www.dock3.be

Een bijzonder veelzijdige eventhall te Antwerpen. Voor spraakmakende events die moduleerbaar zijn naar uw wensen, gegarandeerd succes!

www.kade14.be