contactb2b@carre.be +32 468 26 20 00
Offerte
Offerte
BMW Mercedes

DE BESTE TECHNIEKEN

Wij nemen onze bezoekers mee in het beste wat er te krijgen is. We werken met leasing contracten en per kwartaal krijgen we van onze AV partner de nieuwste materialen.
U kan voor uw event gebruik maken van onze uitgebreide en professionele installatie en/of u kan het aanvullen met een van onze preferred partners of uw eigen leverancier. Daar bent u volledig vrij in!

WAANZINNIG GELUID

Goed geluid geeft meerwaarde aan elk project, of het nou een feest is of een tentoonstelling van nieuwe producten. Heeft u voor uw presentatie een enkele microfoon nodig of een uitgebreid geluidssysteem? Beiden zijn voor ons geen probleem. CARRÉ b2b beschikt over geavanceerde geluidsvoorzieningen met een surroundgeluid in de event hall die uw gasten

SPECIAL EFFECTS

CARRÉ b2b beschikt o.a. over een aantal exclusieve faciliteiten en special effects om van jouw event een spektakel te maken waar iedereen zich over verwondert.

Benieuwd geworden en wil je dit spektakel in het echt bewonderen? Neem dan contact op. Ik nodig je graag uit voor een locatiebezoek of offerte voorstel.

― Dorien De Kort, Event planner bij CARRÉ b2b

Neem contact op