Inkom

TRANSIT ZONE

De Transit Zone kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. We hebben standaard 2 grote incheckbalies waar de gasten zich kunnen registreren alvorens ze verder wandelen naar de lockerruimte. De ruimte leent zich ideaal als ontvangstruimte, uitbreiding van de Main Room, rode loper moment, … 

CONTACTEER ONS
Main Room

GELIJKVLOERS

De Main Room op het gelijkvloers is de grootste ruimte met tal van mogelijkheden en unieke sferen. Dankzij het modulairbare concept is ze geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

  • Receptie/ walking dinner: 800
  • Seated dinner: 100
  • Theater: 250
CONTACTEER ONS
Main ROom

MEZZANINE

Uw event dynamisch maken? Laat uw gasten de hele locatie ontdekken en maak gebruik van de mezzanine. Bovendien geeft de Mezzanine overzicht over de Main Room. Ideaal voor gasten die alles liever vanop een afstandje beleven.

CONTACTEER ONS
Main Room

KLEINE ZAAL

Grenzend aan de Mezzanine ligt de Kleine Zaal, volledig uitgerust met het nodige comfort om ze al extra ruimte in te zetten tijdens uw event of te betrekken bij de Main Room.

  • Receptie/ walking dinner: 100
  • Theater: 50
CONTACTEER ONS

BISTRO

Zwart met wit geblokte vloer, de typische tafels en met rood overtrokken zetel. Als je de Bistro binnenwandelt waant u zich onmiddellik in een American Diner. Ideaal als extra ruimte om in te zetten met een andere thema, als lounge of als aanvulling op de Main Room.

CONTACTEER ONS