EVENEMENTENHAL IN UNIEK GEBOUW

Een icoon in de eventsector, in de volksmond ook wel ‘DE CARRÉ’. Het gebouw deed dienst als het Côte d’Or – paviljoen op de Expo 58 in Brussel. Na de Expo werd het verkocht en afgebroken. Daarna werd het opnieuw opgebouwd op de huidige locatie langs de A12 tussen Antwerpen en Brussel, waar het lang gebruikt werd als baancafé Castel.

Uitgegroeid tot een unieke eventlocatie met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen vlakbij de locatie, staat CARRÉ sterker dan ooit. Ook alles van technische faciliteiten tot entertainment is in house.

OFFERTE AANVRAGEN

GOED BEREIKBARE LOCATIE LANGS DE A12.

CARRÉ b2b is een icoon in de event sector. Deze eventlocatie is vlot bereikbaar met een eigen op- en afrit aan de A12 tussen Antwerpen en Brussel. Geen parkeerproblemen trouwens, want u vindt bij de locatie gratis parkeergelegenheid.

TOP NOTCH TECHNOLOGIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT!

CARRÉ b2b biedt u een moduleerbare venue die u helemaal naar wens kan aankleden. De nieuwste technologie staat brog voor een geslaagd event.

ERVAREN EVENTTEAM ONTZORGT!

Met het ervaren evenemententeam van Jetset Events heeft CARRÉ b2b een toegewijde crew in huis om al uw evenementen succesvol te begeleiden van begin tot einde. Ons team neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen zodat u volledig op uw gasten kan focussen.